WIE IS PUBLISH ONLINE

Publish Online is een creatieve studio gevestigd in het ’t Cachot in Velsen-Zuid, (gelegen tussen IJmuiden en Haarlem). Ik ben een no nonsense vooruitstrevende ontwerper, ontwikkelaar en creatieve professional met een passie voor design en heb constant oog voor de gebruikers ervaring.

Publish Online is niet van het driedelig grijs

Het is eigenlijk simpel. Publish Online gedijt op het opbouwen van duurzame relaties, klanten die meer dan 10 jaar zaken doen met Publish Online is geen uitzondering. De productie is zowel voor gedrukte media als online media voor klanten die het creatieve proces waarderen.

Stilstand is achteruitgang, zeker bij zo’n virtueel visitekaartje van uw bedrijf! Online aanwezig zijn op Google, Facebook en andere sociale media is worden steeds belangrijker bij het inkoop- beslissingsproces (en niet te vergeten het voorafgaand oriënteren)! De vormgeving van uw site bepaalt of uw bezoeker de online kennismaking wil voortzetten of afbreken. Waar het in dit stadium op aankomt, is de impact van het design. Een goed design sluit aan bij uw doelgroep, uw doelstelling en uw huisstijl. Tevens is het creatief en functioneel.

Wij richten ons op een brede doelgroep die voornamelijk bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen in alle denkbare branches. Het merendeel van onze opdrachten bestaat uit het maken van complete bedrijfspresentaties. Het benutten van Internet maakt deel uit van een communicatieplan waarbij het aanspreken van de juiste doelgroep en de juiste positionering van een bedrijf of product het uitgangspunt is. Wij spreken Nederlands. Geen afkortingen, geen buzzwords, geen jargon. Alleen het beste resultaat. Wij zorgen ervoor dat de klant u kan vinden en optimaal geniet van een bezoek aan uw website.

WILT U EEN UNIEKE WEBSITE?

Dan zit u hier goed! Publish Online maakt geen standaard websites waarvan er 13 in een dozijn gaan maar maakt voor elke opdrachtgever weer iets unieks. Omdat een website uw visitekaartje is moet het een pakkend en opvallend ontwerp hebben, waardoor mensen u herkennen. Wij doen aan duidelijke afspraken en niet aan maandelijkse kosten.

DTP

Naast onze digitale diensten begeven wij ons ook in de printmedia branch. Bij ons kunt u ook terecht als het gaat om folders boeken, brochures of een complete huisstijl. Zie onze portfolio.