Ons werk

Wat doet Publish Online


Wandelen in Noord-Holland

Voor HDC-Media heb ik een wandelgids gemaakt design en productie:

Omschrijving: 45 spannende wandelingen door Noord-Holland in een luxe gids. De routes zijn losbladig uitneembaar dus praktisch mee te nemen als u op pad gaat.

Noord-Holland biedt lopers volop mogelijkheden: van korte stads- of dorpswandelingen tot de ultieme langeafstandspaden; door puur natuur, langs historische routes of juist door industriële en verstedelijkte gebieden. Daarom heeft uw regionale dagblad een unieke selectie van 45 spannende wandelingen uit de populaire wandelrubriek van uw krant gebundeld in een handige wandelcassette. Mooi, handzaam en vooral praktisch mee te nemen als u op pad gaat, want de routes zijn losbladig uitneembaar. Iedere wandeling bevat een uitgebreide omschrijving, een duidelijke routekaart en is voorzien van prachtige kleurenfoto's. Als extra biedt de wandelcassette u handige informatie over de verschillende wandelgebieden met leuke er-op-uit tips.

De wandelcassette is een samenwerking tussen HDC Media, Kunst en Cultuur Noord-Holland en Cultureel Erfgoed Noord-Holland.

ISBN: 978-90-77842-41-6
Uitvoering: Cassette met ringband, uitneembare routekaarten


w-30-wandelen-in-NH-2.jpg


 

i-9-wandelen-in-NH-n-2.jpg